sâmbătă, 2 ianuarie 2010

La mulţi (f)ani toutouror!

A venit şi 2010 peste noi. Nu ştiu cum s-a întâmplat pe la alţii, dar eu , în noaptea dintre ani, am avut parte de un spectacol extraordinar în Piaţa Constituției din Bucureşti: artificii spectaculoase, jocuri de lumină şi culoare, lasere şi un acompaniament muzical remarcabil. Într-o coajă de nucă, mi-a plăcut rău de tot, dar dacă nu mă credeţi, priviţi aici.

Întrucât e momentul oportun, vă urez cu toată sinceritatea „Muuuulţaaaaaani fiasco!”.

Ok, pentru că vă văd nelămuriţi am să clarific această trilemă pentru toţi.

Se făcea că era petrecerea de Crăciun a firmei din al cărui grup de mândri lucrători fac şi eu parte de câteva luni. Pentru ca totul să fie cât mai oficial, au venit tocmai de la Paris doi dintre colegii noştri de la sediul central. În separeul alăturat, situat în vecinătatea noastră foarte apropiată se afla, bineînţeles, o gaşcă de la o altă companie care se reunise din acelaşi motiv. Spre deosebire de noi, ei reuşeau să se distreze ceva mai bine decât noi. Unde mai pui că mai şi dansau şi aveau şi femei mai mândre şi cornute decât ale noastre. Văzând ei, franţujii, cum meg treburile în vecini, s-au dat ceva mai aproape şi s-au băgat în seamă cu gaşca celorlalţi.

După un timp, a venit momentul în care s-a adus tortul şi lumea s-a ridicat în picioare şi a cântat, ce altceva decât, Mulţi ani trăiaaaaaască/ Mulţi ani traaaaaaăiască/ Laaaaaaaa muuuuuuuuuulţi aaaaaaani!

Simţind intensitatea momentului, francezii şi-au zis că trebuie să îşi aducă şi ei obolul la celebrarea momentului şi au început să cânte la unison din toţi bojocii: „Mulţani fiascoooooo, mulţani fiascooooo, La muuuuuulţaaaaaaaani!

Până data viitoare, să trăiţi frumos!

3 comentarii:

  1. buey, deci...LA MULTI ANI! sa ne inveselesti si anul asta cu povestirile tale...
    ca urare, am gasit asta: "catelus cu paru' cret sa ai Jeepul in cotet si o vila qu piscina pe MADONA k vecina..."

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta e din ciclul:"Calu' si la multi ani!"...asa si-a incheiat urarea un pusti de 5 ani care m-a sorcovit!
    Deci va urez si eu cai verzi si sa aveti ovaz tot anul!

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani si la mai multe posturi!
    Ma bucur tare mult de revenirea lor.

    RăspundețiȘtergere